Please enable JS

O nama
Gdje se nalazimo?

Naša agencija je smještena u centru Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine, u ulici Tešanjska 11. Blizina mnogobrojnih, izrazito značajnih objekata i centara za razvoj i ekonomsko tržište Sarajeva, kao što su: gradska autobuska i željeznička stanica, Ambasada Sjedinjenih američkih država, Avaz Twist tower buisness centar, zemaljski muzej i historijski muzej Bosne i Hercegovine itd. pridaje poseban značaj lokaciji na kojoj je smještena naša poslovnica.

Usluge koje pružamo

Kao i svaka uspješna kompanija, posjedujemo nekoliko različitih usluga koje pružamo svojim klijentima, ovisno o njihovoj potrebi.

Ako se radi o usluzi najma vozila sa vozačem, također, naša agencija pruža uslugu meet&drive, gdje vozači posjeduju izvrsno vozačko iskustvo i besprijekorno poznavanje engleskog jezika za konverzaciju sa klijentima, ali i drugih jezika: njemački, arapski, turski itd.

Za klijente koji su iznajmili vozilo u Sarajevu, a žele vratiti vozilo na nekoj drugoj lokaciji, agencija je takvim klijentima omogućila uslugu drop-off else, gdje uz prethodnu najavu agenciji.

 

Sjedište naše agencije se nalazi u blizini ambasade Sjedinjenih američkih država, kao i u blizini željezničke i autobuske stanice, ali i u blizini ambasade Kraljevine Saudijske Arabije, možemo zasigurno reći da je položaj sjedišta naše kompanije odličan.

Međutim, većina klijenata koji žele iznajmiti vozilo od nas, neovisno o kategoriji i dužini trajanja najma, naša agencija praktikuje dostavu vozila na klijentovu željenu adresu, bez obzira da li se radi o klijentu koji je već u Sarajevu ili koji želi da se dočeka na nekoj od željenih lokacija, tako da naša agencija pruža uslugu meet&greet service, gdje naši rental agenti spremni dočekuju klijente na željenoj lokaciji.


Pored standardnih najmova vozila, za naše klijente koji žele da budu diskretniji tokom svog boravka, omogućili smo uslugu VIP Service, gdje sa luksuznim vozilima, naši vozači su i tour operateri, gdje pored uloge vozača, obavljaju dužnost turističkog vodiča na sve destinacije unutar i izvan područja Bosne i Hercegovine na jeziku po želji klijenta.

Naše reference

Tokom višegodišnjeg poslovanja, agencija GD Marketing d.o.o. Sarajevo, posjeduje referencu izrazito uspješnih kompanija, kako domaćih, tako i inostranih. Naša agencija je već višegodišnji partner ambasade Kraljevine Holandije, gdje je ukazano maksimalno povjerenje od strane Ambasadora Holanije u Bosni i Hercegovini, gospodina Juriana Kraak-a, kao i konzula Sacha Pena-Vos.

Pored toga, znatan broj inostranih kompanija ostvaruju saradnju sa našom agencijom, kao što je jedna od najpoznatijih turskih kompanija „ULKER“, koji koriste nase usluge višemjesečnog najma vozila za svoje potrebe. Također, „UNDP“ ostvaruje saradnju sa našom agencijom, a ta saradnja postoji već dvije godine.


Znatan broj agencija za nekretnine, kao i inostrane turističke agencije redovno koriste usluge naše agencije, a neki od njih su: RAWASI, EMIN COMPANY, ALANWAR, BALTOURS, DEYTOUR, MASTER, KORKYRA, VIP TRAVELS, IBF INTERNATIONAL CONSULTING, MMB Trust&Legal i drugi.

Što se tiče domaćih agencija i firmi s kojima surađujemo, najpoznatiji su: KLAS d.d. Sarajevo, DTS Šped d.o.o. Sarajevo, Naša agencija je i ponosni partner Fudbalskog Kluba Sarajevo, gdje zvijezde ovog kluba koriste usluge iznajmljivanja luksuznih vozila od naše agencije. Pored toga, teniski klub „Sporting“ kao i teniski savez Bosne i Hercegovine, koristi usluge VIP prevoza za najbolje državne tenisere na svoja takmičenja u regiji.

Nakon svih navedenih partnera, neizostavno je spomenuti i hotele s kojima naša agencija sarađuje već duži vremenski period. Neki od njih su: Marriott Residence Inn, Hotel Italy, Hotel Colors Inn, Hotel Sarajevo, Hotel Opal, Hotel Holywood, Hoteli Ilidža, Hotel Bristol, Hotel Yildiz, Hotel Korner, i još veliki broj manjih motela u Sarajevu.